View Full Version : Editor Mode Button Doesn't Switch

02-26-2008, 20:12
Whenever I try to use the editor mode button switch:


It doesn't work, meaning I can't switch between BBCode or WYGIS Editor (I think thats what it's called). Can someone fix this? Thanks!

Edit: Quick edit doesn't work either.

soldier one
02-26-2008, 20:55
I was beginning to notice quick edit didnt work either.

02-26-2008, 21:50
Same here. Quick edit doesn't work - I have to go into full edit and I can't switch editor modes.

02-26-2008, 21:51
Yeah i think edit is just completely crapped up. You have to click it twice to even make it work...Or i do anyway?!

02-26-2008, 21:52
Yup some one one already started a thread about this. The forum is having some problems.

02-26-2008, 22:00
I thought it was just me for some dumb reason.

Quite annoying because I love the quick-edit on this forum.