Latest PSU headlines:

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Elite Guru
    Arkano6's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Southampton
    Age
    20
    Posts
    5,300
    Rep Power
    57
    Points
    20,753 (0 Banked)

    How do I record footage from my PS3?

    Me and a couple of mates the other day were discussing making a montage of some sorts, only problem is, we don't know how to record the footage onto our computers.

    I'm gunna go do some searching now, but I figured I'd post this here too to see if you guys could recommend something that streams good quality or which brand is the best.


  2. #2
    Forum Sage

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Manchester
    Posts
    8,727
    Rep Power
    88
    Points
    15,046 (0 Banked)
    Hauppauge HD PVR

    If you want to record in HD, its a bit on the expensive side but its probably the best available.

  3. #3
    Forum Elder
    rykomatsu's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Age
    38
    Posts
    2,534
    Rep Power
    60
    Points
    1,650 (0 Banked)
    -For JPN game info, videos, and live feeds, visit: http://jpn-games.blogspot.com/
    -Currently Broadcasting Atelier Rorona: http://www.justin.tv/rykomatsu
    Games developed by Square-Enix: Not worth the media they're stamped on

  4. #4
    Master Guru
    Copyright's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,023
    Rep Power
    66
    Points
    4,106 (0 Banked)
    Any decent cheap ones for 50?

  5. #5
    Superior Member
    Empty_Cans's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    England
    Age
    25
    Posts
    539
    Rep Power
    50
    Points
    128 (301 Banked)
    Items Final Fantasy XIII
    I use an EZcap DC60+ it cost me 20 and you will need 3 splitters, it already came with an AV cable

    ClimaxDigital EzCAP DC60+ USB2.0 Video capture with: Amazon.co.uk: Electronics & Photo


    On amazon there are a couple of negative reviews but I think the people had set them up wrong or bought fakes, if you get one make sure you buy it from climax digital.

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=SqMZyEnFro0"]YouTube- Resident Evil 5 - Team Survivors - Public Assembly - "My ex girlfriend abused me 15 times"[/ame]

    A link to one my vids to check out the quality



  6. #6
    Elite Guru
    Arkano6's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Southampton
    Age
    20
    Posts
    5,300
    Rep Power
    57
    Points
    20,753 (0 Banked)
    Quote Originally Posted by Empty_Cans View Post
    I use an EZcap DC60+ it cost me 20 and you will need 3 splitters, it already came with an AV cable. On amazon there are a couple of negative reviews but I think the people had set them up wrong or bought fakes, if you get one make sure you buy it from climax digital.

    Seems somewhat awkward to set up?

    A friend of mine has something called 'Dazzle'? What's that like?


  7. #7
    Superior Member
    Empty_Cans's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    England
    Age
    25
    Posts
    539
    Rep Power
    50
    Points
    128 (301 Banked)
    Items Final Fantasy XIII
    Quote Originally Posted by Arkano5 View Post

    Seems somewhat awkward to set up?

    A friend of mine has something called 'Dazzle'? What's that like?
    The Dazzle and the EzCap DC60+ are more or less the same, they both set up the same way aswell, I just went with the Ezcap because it was cheaper

  8. #8
    Elite Guru
    Arkano6's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Southampton
    Age
    20
    Posts
    5,300
    Rep Power
    57
    Points
    20,753 (0 Banked)
    Quote Originally Posted by Empty_Cans View Post
    The Dazzle and the EzCap DC60+ are more or less the same, they both set up the same way aswell, I just went with the Ezcap because it was cheaper
    Ah ok cheers .

    One last question though, does it have any software and if so, is it Mac compatible?


  9. #9
    Nosce te ipsum
    F34R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    South Carolina
    PSN ID
    F34RTEHR34PER
    Posts
    40,000
    Rep Power
    240
    Points
    136,127 (0 Banked)
    Items BullySteamGran Turismo 5LiverpoolAppleJoker (limited ICON)Naughty DogMaster ChiefAssassins Creed EzioGears of WarHeavy RainDiablo III
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Are those SD capture devices, or do they do HD as well?




  10. #10
    Master Guru
    Shin Asura's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Working out with Juri
    Posts
    6,192
    Rep Power
    79
    Points
    6,410 (0 Banked)
    Items User name style
    PS3 is expensive for capturing if you're using HDMI

    Huge thanks to my awesome friend Finalreaper for the sig!!

  11. #11
    Superior Member
    Empty_Cans's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    England
    Age
    25
    Posts
    539
    Rep Power
    50
    Points
    128 (301 Banked)
    Items Final Fantasy XIII
    Yeah it comes with software but I don't use it I use total arcsoft media to capture and I do the editing in Sony Vegas, there are videos on youtube on how you can get them programs, that's if you don't already have them.

    I read they are Mac compatible but I think you have to buy a program to capture on them, and they only record in SD.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

PSU

Playstation Universe

Reproduction in whole or in part in any form or medium without express written permission of Abstract Holdings International Ltd. prohibited.
Use of this site is governed by our Terms of Use and Privacy Policy.

vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.