Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Ultimate Veteran
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    24,035
    Rep Power
    168

    Skyrim 1.7 update released to PS3


  2. #2
    Administrator
    Fijiandoce's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Pacific Isles of Doceness
    PSN ID
    Fijiandoce
    Posts
    4,853
    Rep Power
    96
    why no love for our home page

    http://www.psu.com/a016492/Skyrim-Pa...ow-live-on-PS3

    i will download this later. mounted combat sounds sweet. i can't wait to throw away 1000 golds on a useless horse
    Sig courtesy of the_jim


  3. #3
    Newbie
    Jet_Cobra's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    B.C.
    PSN ID
    Jet_Cobra
    Age
    25
    Posts
    39
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Fijiandoce View Post
    why no love for our home page

    http://www.psu.com/a016492/Skyrim-Pa...ow-live-on-PS3

    i will download this later. mounted combat sounds sweet. i can't wait to throw away 1000 golds on a useless horse
    why don't you just get frost near Riften or Shadowmere from the DB questline?

  4. #4
    Administrator
    Fijiandoce's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Pacific Isles of Doceness
    PSN ID
    Fijiandoce
    Posts
    4,853
    Rep Power
    96
    Quote Originally Posted by Jet_Cobra View Post
    why don't you just get frost near Riften or Shadowmere from the DB questline?
    i had frost. $#@! GAME KILLED HIM!! seriously, i got off, then he got catapulted into the air! for no reason! just shot off into the distance! TEAM ROCKET STYLE!!


    Shadowmere is lost. i bought a horse and i guess she got upset. she's not at the DB hideout any more.

    so i have to spend 1000 golds on horses now
    hopefully mounted combat isn't a pain to use...
    Sig courtesy of the_jim


  5. #5
    Elite Sage
    John25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Age
    32
    Posts
    10,659
    Rep Power
    109
    Items AC/DCRolling StonesAtari 2600GTA CJBattlefield 3Final Fantasy VIIIFinal Fantasy VIINESSNESEvertonUser name style
    Stop Buying Horses & it will Turn up ,Sometimes I Don't even use him & he is there waiting for me outside any Towns I visit.

  6. #6
    Ultimate Veteran
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    24,035
    Rep Power
    168
    Quote Originally Posted by Fijiandoce View Post
    why no love for our home page http://www.psu.com/a016492/Skyrim-Pa...ow-live-on-PS3 i will download this later. mounted combat sounds sweet. i can't wait to throw away 1000 golds on a useless horse
    I never go there because for some reason it wont let me post comments. So our home page has no love for me. lol

  7. #7
    Veteran
    SomaXD's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    So-Cal
    PSN ID
    SomaXD
    Age
    33
    Posts
    4,781
    Rep Power
    80
    Items PhotoShopPhotoshopAssassins Creed EzioKillzone 3Guerrilla GamesNaughty DogRaidenNoctisiPhone BlackVitaDeath NoteFinal Fantasy VII
    wait... you can ride horses in Skyrim?
    Vanik Tetsu'ya
    PS4 500GB//PS3 MGS4 80GB//PS3 120GB Slim//360 250GB Slim//360 4GB Slim w/Kinect//Black Wii 4.3u softmod//PS Vita w/32gb card

  8. #8
    Elite Guru
    Nitey's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Age
    25
    Posts
    5,533
    Rep Power
    66
    Items DreamcastDeath Note LArsenal
    Yeah you can Soma, and with the patch you can initiate combat on them too

    ..or are you just being sarcastic?

  9. #9
    Veteran
    SomaXD's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    So-Cal
    PSN ID
    SomaXD
    Age
    33
    Posts
    4,781
    Rep Power
    80
    Items PhotoShopPhotoshopAssassins Creed EzioKillzone 3Guerrilla GamesNaughty DogRaidenNoctisiPhone BlackVitaDeath NoteFinal Fantasy VII
    Quote Originally Posted by Nitey View Post
    Yeah you can Soma, and with the patch you can initiate combat on them too

    ..or are you just being sarcastic?
    sarcastic yeah lol.. i put in over 300 hours.. and i didnt get on a single horse... >_>
    Vanik Tetsu'ya
    PS4 500GB//PS3 MGS4 80GB//PS3 120GB Slim//360 250GB Slim//360 4GB Slim w/Kinect//Black Wii 4.3u softmod//PS Vita w/32gb card

  10. Likes Nitey likes this post
  11. #10
    Apprentice
    imINxile's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Wisconsin
    PSN ID
    imINxile
    Age
    33
    Posts
    389
    Rep Power
    22
    Does anyone know if you can switch to 1st person while on a horse after this patch? I can't shoot my bows in 3rd for the life of me.

  12. #11
    Elite Guru
    Nitey's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Age
    25
    Posts
    5,533
    Rep Power
    66
    Items DreamcastDeath Note LArsenal
    Quote Originally Posted by SomaXD View Post
    sarcastic yeah lol.. i put in over 300 hours.. and i didnt get on a single horse... >_>

    Youre not missing much, they're clunky to control and pretty pointless to me. I purchased one as a low level after saving up gold - regretted it moments later. Lol. I have like 400k or something now so it's whatever

  13. #12
    Super Elite
    Sir_Scud's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    PSN ID
    Sir_Scud
    Posts
    2,107
    Rep Power
    70
    Items Naughty DogFinal Fantasy IVDark SoulsGuerrilla Games
    On one of my characters I have seriously lost over 6 horses. Either they somehow died or just disappeared for no reason. Even Shadowmere.

  14. #13
    Superior Member
    1261shaun's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    England
    Posts
    857
    Rep Power
    54
    bought this game on release, sold it three days later, bethesda should be ashamed of themselves for releasing a broken piece of software!

  15. #14
    Newbie
    Jet_Cobra's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    B.C.
    PSN ID
    Jet_Cobra
    Age
    25
    Posts
    39
    Rep Power
    0
    Luckily I had waited and got this game on sale at a Best Buy out of town for 29.99 in February, so some of the more gamebreaking glitches had already been solved.


    Of course on my first playthrough I actually ran into the same error Fij did in where my stolen horse got launched into he air and seemingly travelled back to Whiterun.

  16. #15
    Super Elite
    MacP's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Essex, England.
    Posts
    2,366
    Rep Power
    62
    @OP could you please use quote codes in your post please.
    Sent from my computer using keyboard.

  17. #16
    Ultimate Veteran
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    24,035
    Rep Power
    168
    Quote Originally Posted by MacP View Post
    @OP could you please use quote codes in your post please.
    Cant do it with this PS3 browser and thats all I have. Sorry.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2015 DragonByte Technologies Ltd.