Page 954 of 954 FirstFirst ... 944954
Results 23,826 to 23,849 of 23849
  1. #23826
    i thought ps3 was free to play online

  2. #23827
    reaper of souls
    Sylar's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    PSN ID
    Spikey456
    Age
    25
    Posts
    10,645
    Rep Power
    109
    Items LuluFangLightningOlivia WildeLucy PinderMichelle MarshVita360 SlimPS3 Fat
    Quote Originally Posted by jdmek9ctrlvr View Post
    so recently my ps3 decided to shut off after being on for about a minute or so but what is weird is all the power shuts down even while still plugged in. it seems to happen as soon as something loads(ex. dvd, game, installed on HDD game) but i never gave it a chance to stay on without loading anything from fear or messing up even more.


    CAN SOMEONE HELP ME WITH WHATS GOING ON OR LET ME KNOW IF ITS JUST THE END?

    thanks guys im a new user to the forums so not really sure how to go about this but hopefully ill learn more as i go.
    I had something similar on my old PS3 before it died :/ It would be on for a while then beep a few times and turn off, after a while it would turn off as soon as I turned it on, it was something to do with the soldering on the inside of the console. My bro tried fixing it but it didn't turn out that well, had to buy a new one, hopefully yours won't follow the same route?






  3. #23828
    Newbie

    Join Date
    Mar 2014
    PSN ID
    tud_tud14
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    swapping saved game to another user.

    Hi, I have a bit a of a conundrum with a saved game on my PS3.

    My PS3 went all YLOD on me, so a friend let me borrow his PS3 since he got a PS4.

    So i started a new Skyrim game under his user name and his PSN sign-in (although he didnt save the password for it on the system and cant remember what it is).

    Now i want to download the dragonborn and dawnguard add-on content to my game, i made a new user account with my PSN sign-in but cant play my game under my user account.

    So Im just wondering if anyone knows the easiest way to solve this. Can i just save the game to a flash drive and reset the users? or do i have to somehow swap the saved game to my user? or alternativly, can i download the content on my sign-in and play it on his user account??

    Ive found some advice on various sites about switching games to other users, but im just curious if there is an easier way.

    thanks for any advice, much appreciated.

  4. #23829
    Super Elite
    K2D's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    Cathode
    Age
    28
    Posts
    2,438
    Rep Power
    76
    Items LuluYunaDaft Punk
    Question.. PS+ games:
    Aren't you supposed to be able to re-download previously "bought" ps+ titles? I had to run out and buy a new ps3 yesterday and was surprised to see that I was missing several titles in my "previously downloaded" folder..





  5. #23830
    Super Elite
    K2D's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    Cathode
    Age
    28
    Posts
    2,438
    Rep Power
    76
    Items LuluYunaDaft Punk
    I figured no one checks in on this thread any more.. Anyway - read somewhere that you'll be able to re-download previously dl-ed games. So apparently it's not enough to 'purchase' them or even 'start up' a download and immediately canceling it. I wish I knew about this BEFORE though..

    Feel free to add your experiences.





  6. #23831
    Super Elite
    Shingo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    PSN ID
    Swordsman-45
    Posts
    2,094
    Rep Power
    41
    Items User name styleOne Piece
    Quote Originally Posted by K2D View Post
    I figured no one checks in on this thread any more.. Anyway - read somewhere that you'll be able to re-download previously dl-ed games. So apparently it's not enough to 'purchase' them or even 'start up' a download and immediately canceling it. I wish I knew about this BEFORE though..

    Feel free to add your experiences.
    It worked fine with me on vita and ps4, yosp has a tweet that it will work this way on ps4 a few months ago. I gave my ps3 to my bro after buying ps4 but I will make him check for you. I pressed purchase button for dragon's dogma via my pc and never download it hence I have disc version already. I will update here after checking.
    (_)
    ( _)>⌐■-■
    (⌐■_■)



    MyAnimeList

    Stop preordering games! Stop buying day1 games! Stop being idiots!

  7. #23832
    Super Elite
    K2D's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    Cathode
    Age
    28
    Posts
    2,438
    Rep Power
    76
    Items LuluYunaDaft Punk
    Thank you! I would really appreciate that

    It's a bit weird - they don't show up in dl-list, and aren't shown as purchased on the game's respective page..

    Edit: Weird because this whole year I've safe guarded by also using the store app or website to make sure I purchased the games offered.
    Last edited by K2D; 06-05-2014 at 16:48.





  8. #23833
    Super Elite
    Shingo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    PSN ID
    Swordsman-45
    Posts
    2,094
    Rep Power
    41
    Items User name styleOne Piece
    Quote Originally Posted by K2D View Post
    Thank you! I would really appreciate that

    It's a bit weird - they don't show up in dl-list, and aren't shown as purchased on the game's respective page..

    Edit: Weird because this whole year I've safe guarded by also using the store app or website to make sure I purchased the games offered.
    It is weird if you done it via web store, cause dragon's dogma works for me. I am % 99 sure I only bought it from web store and never downloaded from psn store on ps3, and my bro confirmed download button appears now on it. You should try to chat with USA cotact chat. https://support.us.playstation.com/app/contact_options

    they solve lots of troubles of me, since my country does not have any good support.
    (_)
    ( _)>⌐■-■
    (⌐■_■)



    MyAnimeList

    Stop preordering games! Stop buying day1 games! Stop being idiots!

  9. #23834
    Super Elite
    K2D's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    Cathode
    Age
    28
    Posts
    2,438
    Rep Power
    76
    Items LuluYunaDaft Punk
    Excellent! I especially needed to hear this cause Sony seem to toggle automatic renewal with the updates.. I'm not claiming that as fact, but I'm positive I unchecked that option once already. Anyway, I'll heed your advice. Thanks!





  10. #23835
    Newbie

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    I unplugged a PS3 320 GB system and power cord and plugged in my old ps3 20 gb backwards capatible system using the 320 gb connection cable to tv that worked just fine. Well I get no video at all. Does this mean the connection cables to TV for ps3 320 gb system will not work with ps3 20 gb system?

    Got it working
    Last edited by zdst; 06-13-2014 at 20:20.

  11. #23836
    Hi if anyone can help, I'm trying to put a save on my ps3, i copy it but when i start the game Mass Effect 3, I can't seem to access the save file. I really like mass effect 2 but i really don't want to have to play it all over again to make up for one mistake i made. Anyone have experience with game saves?

  12. #23837
    Super Elite
    K2D's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    Cathode
    Age
    28
    Posts
    2,438
    Rep Power
    76
    Items LuluYunaDaft Punk
    Quote Originally Posted by Franklin_michael View Post
    Hi if anyone can help, I'm trying to put a save on my ps3, i copy it but when i start the game Mass Effect 3, I can't seem to access the save file. I really like mass effect 2 but i really don't want to have to play it all over again to make up for one mistake i made. Anyone have experience with game saves?
    From what I could gather from other forums, this is a due to save game protection. It might be possible using a manually saved file from the games settings (ie not an auto-save file). If this is your own save game and you don't have the console it was created on you might be out of luck.

    I hope this helps you out in some way





  13. #23838
    Super Elite
    K2D's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    Cathode
    Age
    28
    Posts
    2,438
    Rep Power
    76
    Items LuluYunaDaft Punk
    Quote Originally Posted by Shingo View Post
    It is weird if you done it via web store, cause dragon's dogma works for me. I am % 99 sure I only bought it from web store and never downloaded from psn store on ps3, and my bro confirmed download button appears now on it. You should try to chat with USA cotact chat. https://support.us.playstation.com/app/contact_options

    they solve lots of troubles of me, since my country does not have any good support.
    Thanks for your help. It all sorted itself out on its own. It seems it took a couple of days for the games to recognize the new PS3 as their new master, lol rep+





  14. #23839
    I just bought a used PS3 slim cheaply from a friend. It is missing a part on the front of the ps3. What part is this (see circled part in picture)? How much does it cost?


  15. #23840
    [QUOTE=chrisw26308;6296235]
    Quote Originally Posted by Gorang Joshi View Post
    I have recently purchase a PS 3 12 GB super slim. I have Seagate Momentus 5400.6 500 Gb SATA HHD with me, i was using it in my laptop. Now, i want to use this HDD in my PS 3 i know all the procedures to change the HDD but i have one question i.e. Will PS 3 wil format the data of my old HDD? if i want to restore it then hoe can i do it? and the HP laptop with which i was using my old HDD is not working so i can not back it up there and i also have an Acer Gateway laptop but its under warranty and i can not replace the HDD's. So could anyone suggest me any way so i can not loose my old data while using my it with PS 3.

    You would have to clone that drive to another drive or several dvd, s. Then reformat it for the ps3 which is FAT32 I think.

    It's possible to create several partitions on a hard drive even a combo of NTFS(windows) and FAT32 but I'm not sure if you can do it on ps3, you might want to Google dual partition ps3 drive

    Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
    Thanks i have another question (almost same as above) as i have given that PS3 to my cousin and at that time i did not upgrade it as he is just a child and will not rquire a PS3 upgrade soon. I have put my HDD in Acer laptop as i came to know that the laptop is already out of warrenty. I have backed up all my data to external 1 TB.

    Now the question is:

    Urgent Need Help
    I have recently (2 days back) purchased a PS3 12GB model, as i already have a spare 500 Gb HD and a HDD caddy
    with me Before buying, i have read all the things related to the upgradation of HD. I do not have any
    internet connection at my home althogh if required i can connect it to internet by Hotspot via my mobile
    (already did once). I know how to open the PS3 and install the HDD with help of a HDD caddy. My only question
    is what happens after installing the HD? i have read somewhere the HDD (which is installed) should be in a
    specific format i.e FAT32 is it necessary? if yes how can i do that as the HDD is internal one and i can't
    install back to my new laptop as it will void the warrenty (sold the old one while retaining the HDD)? i have
    also read that upon installing the HDD PS3 will ask to format it, is it so? if yes then i require a internet
    connection or not? i just have a saved game which i dont mind if get lost during the transition. Also want to
    know that when i first used PS3 it have asked me to update the software, someone can tell me what is the size
    of it as i am connecting it via Mobile Hotspot?
    Help on above will be highly apperciated. Thank you in advance for anticipated response.

  16. #23841
    Best headset and mic for ps3 slim. Have TV pla needs three other things rx22. Dongle. ?? It's a hassle

    Frustrated. Larry


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #23842
    Newbie

    Join Date
    Sep 2014
    PSN ID
    MatrixNeoTrilogy
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Hey Guys! I am very new to the whole Forum thing but am forced to ask a question here. So this last weekend there was a HUGE flash sale for Racing Games and I took advantage of it. I Bought Split Second for 5 dollars, NFS Hot Pursuit for 5 dollars, and Cars 2: the Video Game for 5 Dollars. Now Split Second and NFS work Fine but today I gave Cars 2 a Try and when I clicked Cars 2 my Tv went blank and popped up: Unsupported Mode. Now take note everything else works FINE on my ps3 this has to be something with the game because all other games work fine. I have Researched all day and everyone says to hold the power button for 5 seconds. I went through that entire process and it did nothing so It has to be the game. I am no expert but I know the game is 3d Capable so I think it is just starting the game in 3d but I dont have a 3d tv so I guess what I am asking is how to turn off 3d or how to navigate to the settings in Cars 2 to turn it to 2d. I really want to play this game. Thanks

  18. #23843
    Newbie

    Join Date
    Oct 2014
    PSN ID
    Kifel_Jatt
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Hi. I've had my PS3 60GB for around 24 months now and for roughly 16 of them it hasn't been working. I bought it 2nd hand for 110 and when my bluray broke there was no way I was going to pay 50 for a new one. So I did some research(not enough for what was about to happen) and found that i needed a replacement bluray drive. I looked around but it cost so much so I decided to salvage it from a broken ps3. This was a few months ago, I only decided to actually fix it last week. It worked for about an hour and I decided to turn it off. The next day it made a really loud buzzing noise. Video of my problem:

    http://youtu.be/168JaI7qolU

    how can I fix this problem? (There's a bit more details in video description).

  19. #23844
    Newbie

    Join Date
    Nov 2014
    PSN ID
    AnimeHikaru
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Ps3 controller Led MOD VX8

    Hello, peeps. I want to mod my ps3 controller with LED lights, but the circuit board is very different from the other ps3 controllers. It is a VX8 circuit board. I don't know where to solder my LED wires. Any ideas where?. The photo is the bottom of the circuit board. Thanks

  20. #23845

    PS3: Ask a Question

    how much would a playstation 3 system 40g be worth if it has the yellow light of death?

  21. #23846
    Nothing

  22. #23847
    Newbie
    billionare's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Jakarta indonesia
    PSN ID
    i dont have
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    I think fifty dollar in indonesia ( My country

  23. #23848
    Newbie

    Join Date
    Jan 2015
    PSN ID
    GrvityKillsYou
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    So, I have a question. I would make a new thread, but I'm new and can't. So here goes...

    I have an original PS3 purchased right after they came out. Ran flawlessly until this weekend when playing Advanced Warfare and it locked up and kicked off. Started it back up and it ran for about 20 seconds and then kicked off again. Upon the next power up cycle I officially recieved the YLOD. Followed a couple guides and went through the fix. I put it all back together (only 2 extra screws) and everything seemed to boot up and run fine except the wifi and wireless controller. I tore it back down and realized the ribbon cable for the board had accidentally came unplugged. I plugged it back in and reassembled and....nothing. No power or anything. I was pretty gentle on the tear down and reassemble, so I don't think I knocked anything else loose. I did tear it back down and checked everything I knew to, to no avail.

    So, could it have been the power supply all along? Would having it off for that extra day have let it work after the tear down? Any other items to check? Any help is appreciated.

  24. #23849
    Community and Technical Manager
    Christopher's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Warner Robins, GA
    PSN ID
    Cand3Js
    Age
    44
    Posts
    9,382
    Rep Power
    120
    Items Death Note LAtlusVitaPS3 FatMetal Gear Solid 4Naughty Dog360 SlimGuerrilla GamesApple
    Seems like if it were a power supply issue then you wouldn't have been able to turn it on from the start. Not sure. That's a tough one. Did you make sure you didn't flip the switch on the back of the unit where your power cord plugs in? I've done that before.








Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CGI Woes
    By ranthum in forum PlayStation 3 and Legacy Consoles
    Replies: 49
    Last Post: 04-07-2010, 10:18
  2. Marble Blast Ultra
    By Aleman in forum Other Gaming
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2008, 23:11
  3. Replies: 9
    Last Post: 05-23-2008, 17:23
  4. Playstation ID Question
    By Wargasm in forum PlayStation 3 and Legacy Consoles
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2007, 19:09

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2015 DragonByte Technologies Ltd.