Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,350
    Rep Power
    62
    Points
    6,741 (0 Banked)
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3

    How to put back Batman Arkham Asylum save file?

    Well, last week I had to reformat my PC due to this EA stupid application Origin and I have copied all my PC game saves. I have redownloaded Batman Arkham Asylum to my D hard drive. But I don't no where to put the save file as its compeletly confusing. I have clicked on folder Batman Arkham Asylum, SteamApps, Common, and Batman Arkham Asylum GOTY folder. In that Batman Arkham Asylum GOTY folder I see 4 folders and thier names are: Binaries, BmGame, Engine, and redist. And each of these folders has some files and etc. So, where do I have put the save file? Any help it would be great. Thanks a lot.


    CPU: I7 3820--GPU: Asus Gtx 670 2GB--Motherboard: BioStar TpowerX79--HDD: Seagate 2TB--CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X--TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000--PS3 Super Slim 1TB HDD--PS3 Slim 750GB--PS VITA 32GB.

  2. #2
    Community Manager
    Fijiandoce's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Pacific Isles of Doceness
    PSN ID
    Fijiandoce
    Posts
    4,588
    Rep Power
    90
    Points
    279,944 (888 Banked)
    it'll go in your documents folder

    C:\Users\[This is your name]\Documents\Square Enix\Batman Arkham Asylum GOTY\SaveData\

    ^this is the file path to my game in its default location
    Sig courtesy of the_jim


  3. #3
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,350
    Rep Power
    62
    Points
    6,741 (0 Banked)
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3
    Quote Originally Posted by Fijiandoce View Post
    it'll go in your documents folder

    C:\Users\[This is your name]\Documents\Square Enix\Batman Arkham Asylum GOTY\SaveData\

    ^this is the file path to my game in its default location
    Thanks man and I knew now were to find the game saves files. But the game doesn't read my save file as its starting from the begining again. I don't no if that program that I downloaded to find my game saves files did copy the correct save. I have even put the game save in that yellow folder in gamesave data but still it doesn't read it.
    Last edited by Syphon_Filter; 02-10-2013 at 07:27.


    CPU: I7 3820--GPU: Asus Gtx 670 2GB--Motherboard: BioStar TpowerX79--HDD: Seagate 2TB--CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X--TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000--PS3 Super Slim 1TB HDD--PS3 Slim 750GB--PS VITA 32GB.

  4. #4
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,350
    Rep Power
    62
    Points
    6,741 (0 Banked)
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3
    I wish asked here and you helped me. Those idiots didn't tell me to go to C, users, my name, and etc to find the save files. It still doesn't work. Also my game save file after I copied it, it doesn't have any numbers just the full name of the game. I think there is a problem with that which the game can't read it. Dam man now, all my other game saves files won't work.


    CPU: I7 3820--GPU: Asus Gtx 670 2GB--Motherboard: BioStar TpowerX79--HDD: Seagate 2TB--CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X--TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000--PS3 Super Slim 1TB HDD--PS3 Slim 750GB--PS VITA 32GB.

  5. #5
    Elite Guru
    *goo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5,285
    Rep Power
    76
    Points
    32,599 (0 Banked)
    Have you tried tricking it?

    Make a new save from the beginning, then move it to a different location. Take a copy of the save you want and rename it to what the new (now moved) save is called. Drop it in the right location and see if it runs.

  6. #6
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,350
    Rep Power
    62
    Points
    6,741 (0 Banked)
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3
    Quote Originally Posted by *goo View Post
    Have you tried tricking it?

    Make a new save from the beginning, then move it to a different location. Take a copy of the save you want and rename it to what the new (now moved) save is called. Drop it in the right location and see if it runs.
    I did but it didn't work. After I signed to my window profile the game won't work and its like crushes. I shoul d have asked here not at gamefaqs. Those guys didn't tell me to go to C:\Users\[This is your name]\Documents\Square Enix\Batman Arkham Asylum GOTY\SaveData\. I would have copied the entire folder and saved the headache. Iam sure I have lost all my other games as well. I have to replay them again and specailly Borderlands 2 and Dishonored.


    CPU: I7 3820--GPU: Asus Gtx 670 2GB--Motherboard: BioStar TpowerX79--HDD: Seagate 2TB--CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X--TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000--PS3 Super Slim 1TB HDD--PS3 Slim 750GB--PS VITA 32GB.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.