Page 2 of 2 FirstFirst ... 2
Results 26 to 32 of 32
  1. #26
    Elite Sage
    Cuguy's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    PSN ID
    cuguy
    Age
    43
    Posts
    11,579
    Rep Power
    156
    So far site is running fine on my home iMac and iPad using Chrome and Safari. Need to test drive my Tapatalk

    I will test it on my wife's laptop PC when she gets back from working.

    Haven't tried mobile browsing, Galaxy SIII.
    Imagine something witty here

  2. #27
    Legend
    F34R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    South Carolina
    PSN ID
    F34RTEHR34PER
    Posts
    40,246
    Rep Power
    270
    Running fast and smooth on Safari.




  3. #28
    Ultimate Veteran
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    24,742
    Rep Power
    188
    Kind of spotty on the PS3 browser. At times the forum runs really slow. Just now it took an eternity to load this page.

  4. #29
    Extreme Poster
    Vyse's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Age
    26
    Posts
    25,784
    Rep Power
    226
    Quote Originally Posted by F34R View Post
    Running fast and smooth on Safari.
    Same here but with Google Chrome.
    Thanks to Kwes for the signature!

    "As long as there are dreamers who have the courage to pursue their dreams, the world will have heroes. And as long as there is a thirst to discover the unknown, there will be new stories to tell...and new adventures to be had."

  5. #30
    Forum Sage
    DeviousOne's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Orlando FL
    PSN ID
    DeviousOnePSU
    Age
    34
    Posts
    9,206
    Rep Power
    90
    Site is running great on my Wii U brower =) lol

    ~~~OLD SKOOL~~~

  6. #31
    Ultimate Veteran
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    24,742
    Rep Power
    188
    Running very nicely on the PS3 browser right now.

  7. #32
    Administrator
    Lethal's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Kansas City
    PSN ID
    Lethal_NFS
    Age
    37
    Posts
    14,519
    Rep Power
    179
    Just got a "No Data Received" screen. Refreshed and quickly loaded up the page.

    Google Chrome

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts