Page 5 of 5 FirstFirst ... 5
Results 101 to 108 of 108
  1. #101
    Extreme Poster
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    25,535
    Rep Power
    167
    Points
    169,417 (0 Banked)
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Quote Originally Posted by Riptide_Warrior View Post
    I understand that- I may have to re-download it or something? I assumed the patch was downloaded automatically- CoD had always been my fall back game that I play when other games make me sleepy- the action never ceases to keep me going in that game. That said I have had connection lag once or twice in the game and it was horrific- I can definitely tell when the frame rate is skipping versus when my internet is bungling it up- thank gawd the internet lag is extremely rare because it is the worst lag I have ever experienced in my life- I followed one person down the tunnel in the bunker in overlord shooting directly at him the entire time- my friend happened to be there at the time and she asked: "what's going on? why is he still alive?" My reaction was: "yeah.... idk what to tell ya" It was very validating to have someone there to see how terrible it was- If I could I would have twitched it to show everyone.
    Sounds like just lag to me. If the game itself had framerate issues then I would think the SP campaign would be affected by it as well but its not. So they propably either need more servers (most likely the case) or patch up the netcode.
    Last edited by mistercrow; 01-06-2014 at 01:17.

  2. #102
    Legend
    F34R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    South Carolina
    PSN ID
    F34RTEHR34PER
    Posts
    40,128
    Rep Power
    245
    Points
    149,365 (0 Banked)
    Items BullySteamGran Turismo 5LiverpoolAppleJoker (limited ICON)Naughty DogMaster ChiefAssassins Creed EzioGears of WarHeavy RainDiablo III
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Quote Originally Posted by mistercrow View Post
    Sounds like just lag to me. If the game itself had framerate issues then I would think the SP campaign would be affected by it as well but its not. So they propably either need more servers (most likely the case) or patch up the netcode.
    I can also be netcode, and not necessarily network problems; i.e. latency, congestion, etc. Poorly coded can cause those types of problems even when there aren't any network issues.




  3. #103
    Extreme Poster
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    25,535
    Rep Power
    167
    Points
    169,417 (0 Banked)
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Quote Originally Posted by F34R View Post
    I can also be netcode, and not necessarily network problems; i.e. latency, congestion, etc. Poorly coded can cause those types of problems even when there aren't any network issues.
    Which is basically what I said so yeah.
    Last edited by F34R; 01-06-2014 at 02:18.

  4. #104
    Legend
    F34R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    South Carolina
    PSN ID
    F34RTEHR34PER
    Posts
    40,128
    Rep Power
    245
    Points
    149,365 (0 Banked)
    Items BullySteamGran Turismo 5LiverpoolAppleJoker (limited ICON)Naughty DogMaster ChiefAssassins Creed EzioGears of WarHeavy RainDiablo III
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Quote Originally Posted by mistercrow View Post
    Which is basically what I said so yeah.
    My bad, I don't remember seeing it lol.




  5. #105
    Extreme Poster
    mistercrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Texas
    PSN ID
    mistercrow
    Posts
    25,535
    Rep Power
    167
    Points
    169,417 (0 Banked)
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Quote Originally Posted by F34R View Post
    My bad, I don't remember seeing it lol.
    lol its all good.

  6. #106
    Newbie
    Riptide_Warrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Peterborough, Ontario, Canada
    PSN ID
    croatoa
    Age
    27
    Posts
    86
    Rep Power
    10
    Points
    1,625 (0 Banked)
    Quote Originally Posted by mistercrow View Post
    lol its all good.
    Net code is a new term to me so I'm in the dark on that one im afraid

  7. #107
    Forum Overseer
    Omar's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Addison, TX.
    Age
    32
    Posts
    32,278
    Rep Power
    197
    Points
    131,485 (0 Banked)
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Quote Originally Posted by Riptide_Warrior View Post
    Net code is a new term to me so I'm in the dark on that one im afraid
    net code basically means it's the game's fault for the network issues, not your ISP or modem/router settings or the servers. COD is one example of horrible net coding. i still don't know how they get away from it. the game must be that good.

  8. #108
    Legend
    F34R's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    South Carolina
    PSN ID
    F34RTEHR34PER
    Posts
    40,128
    Rep Power
    245
    Points
    149,365 (0 Banked)
    Items BullySteamGran Turismo 5LiverpoolAppleJoker (limited ICON)Naughty DogMaster ChiefAssassins Creed EzioGears of WarHeavy RainDiablo III
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Netcode is short for "network code". It's the programming that is used for the communication between two units (consoles, pc, etc.), like console/client.




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.