Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Dedicated Member

    Join Date
    Nov 2004
    Age
    27
    Posts
    1,192
    Rep Power
    75
    Points
    3,029 (0 Banked)

    Call of Duty 3 online

    Whenever I try to play online on COD3 I always get the message, "Could Not Connect to All the Players." This problem seems to large on the PlayStation forums, yet no one has a solution to it except to start your own game and let people join. I would really like to be able to join games though. Has anyone else here had this problem, and most importantly, does anyone have a fix for this problem?
    "Knowledge is power"
    My Blog


  2. #2
    Apprentice
    juice8367's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Age
    31
    Posts
    159
    Rep Power
    61
    Points
    0 (0 Banked)
    You should check the connectivity to the game you are trying to join. Its in the bottom right corner and usually has 1 to 5 starts. More stars better connectivity.

  3. #3
    Newbie
    Wolfe13's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Age
    43
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Points
    0 (0 Banked)
    Whenever this happens to me I just try and rejoin the same room again and it almost always connects. The connection quality does not seem to matter, I have had this happen when I had a 5 star connection.

  4. #4
    Member
    Springer101's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Age
    31
    Posts
    148
    Rep Power
    0
    Points
    0 (0 Banked)
    I have this same problem, it seems to help when I join a game that has very few players.... I would like to have this problem resolved though

  5. #5
    Superior Member
    BonafideZulu's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Age
    22
    Posts
    916
    Rep Power
    62
    Points
    0 (0 Banked)
    Port forward the IP of your PS3, or create a static IP for the PS3 by manually setting the IP in the internet connection wizard (setting everything else to auto, or by finding the information via PC by Start>Run>cmd>ipconfig /all).

    Quote of The Year
    "When will you xbots learn nobody gives a f**k what u think, are u that desperate for attention? When you typed all I saw was Blah blah Bill Gates' d**k in my mouth blah blah." - InfamousAssasyn (Game Trailers, Uncharted, TV Spot)

  6. #6
    Dedicated Member

    Join Date
    Nov 2004
    Age
    27
    Posts
    1,192
    Rep Power
    75
    Points
    3,029 (0 Banked)
    What ports do I need to forward? I am also having the same problem with joining rooms in Ridge Racer.
    "Knowledge is power"
    My Blog


  7. #7
    AJJets107
    Guest
    Well, it seems like you have the same problem as the 360's. But they released a patch. And sometimes it works. Sometimes it doesn't.

  8. #8
    Dedicated Member

    Join Date
    Nov 2004
    Age
    27
    Posts
    1,192
    Rep Power
    75
    Points
    3,029 (0 Banked)
    I'm am very confused because I can play online no problem with Resistance, but I can't with Ridge Racer or Call of Duty 3. I have tried several router settings. I still can't get it figured out.
    "Knowledge is power"
    My Blog


  9. #9
    Newbie

    Join Date
    Oct 2006
    Age
    22
    Posts
    78
    Rep Power
    0
    Points
    243 (0 Banked)
    i got tht problem heres wat u do-

    when u get the error, it will go Searching........

    always join a game where there are ppl less than 15. then it will work. u havae to try and try and it works buddy

  10. #10
    Newbie

    Join Date
    Dec 2006
    Age
    27
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Points
    126 (0 Banked)
    www.portforward.com helps. they may or may not have a ps3 thread up by now, but either way it gives you a really good idea of how to configure the router. the hardest part i think would be finding out what ports the ps3 uses, but maybe that's in the system settings? i haven't a clue.

  11. #11
    Apprentice
    nightfire8199's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Age
    22
    Posts
    224
    Rep Power
    61
    Points
    121 (0 Banked)
    Quote Originally Posted by juice8367 View Post
    You should check the connectivity to the game you are trying to join. Its in the bottom right corner and usually has 1 to 5 starts. More stars better connectivity.
    really? because when i do 5 starz ones i get the thing.

    when i do 2 starz i dont and its perfect connection....

    maybe its other way around. or i am just lucky and wrong.



    PSN: nightfire8199

  12. #12
    Newbie

    Join Date
    May 2006
    Posts
    48
    Rep Power
    0
    Points
    0 (0 Banked)
    Yeah it happens alot in COD3 to me i just keep joining games until i get in one

  13. #13
    Mr. Ten-A-Key!
    PsychoMantis's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Age
    32
    Posts
    9,343
    Rep Power
    87
    Points
    1,415 (0 Banked)
    Items User name style
    Achievements IT'S OVER 9000!
    Its like this also on xbox live I get that nearly all the time I hardly play online COD3. I jus played the single player the so called "update" for the XBL still lacks. Im assuming its the same for playstation. I havent bought COD3 for ps3 yet gonna wait awhile.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. This new Apple TV...sound alot like...
    By mistagamer in forum Off-Topic
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2007, 22:45
  2. "Flatulence forces plane to land"
    By ninjaboy in forum Off-Topic
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2006, 21:58
  3. Why arent the topics bolded??
    By REFLEX in forum Forum Rules, Help & Feedback
    Replies: 20
    Last Post: 12-07-2006, 18:47
  4. PS3Land "Gamer's Day Breakdown" *Update w/pics*
    By NoUse4AName68 in forum PlayStation 3
    Replies: 22
    Last Post: 10-20-2006, 17:27
  5. Q&A: Immersion's CEO on his new rumble
    By Hope47 in forum PlayStation 3
    Replies: 45
    Last Post: 06-30-2006, 16:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.