Page 9 of 11 FirstFirst ... 9 ... LastLast
Results 201 to 225 of 268
  1. #201
    Supreme Veteran
    keefy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Sock Gap
    Posts
    17,878
    Rep Power
    133
    Items Gran Turismo 5Michelle MarshDoomid SoftwareCommodore 64Metal Gear Solid
    Quote Originally Posted by Silver_Knight View Post
    I don't know if you were asking me but it's is indeed ping. By sattelite, do you mean tv wise?
    Yes I mean you. Some people have satteite internet, no idea how it works and when they do their ping is always high like yours.
    I have lower ping to Australia.

  2. #202
    Master Guru
    Silvy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    North Carolina
    Age
    22
    Posts
    7,094
    Rep Power
    85
    Items Protect yourselfUser name style
    Quote Originally Posted by keefy View Post
    Yes I mean you. Some people have satteite internet, no idea how it works and when they do their ping is always high like yours.
    I have lower ping to Australia.
    I clueless, too. I just know my provider is Windstream.
    (Woot woot for Australia.)

    Remember that i'm going to die is the best way I know to avoid trap of thinking you have something to lose, you're already naked, there's no reason not to follow your heart.

  3. #203
    Superior Member
    rich15's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Age
    26
    Posts
    607
    Rep Power
    57
    Quote Originally Posted by tora_tora View Post
    Woah, I have never ever seen speeds like that before. You must think of a webpage and even before you've typed it in the page loads

    Greatness Awaits

  4. #204
    Veteran
    RyanGT's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Philadelphia
    Age
    25
    Posts
    4,833
    Rep Power
    76


    It's slower now that I've gotten my own place.

  5. #205
    Forum Sage
    DeviousOne's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Orlando FL
    PSN ID
    DeviousOnePSU
    Age
    32
    Posts
    9,471
    Rep Power
    75
    Items NintendoFirefox LogoPSN LogoWii BlackPaper MarioWiiUGran Turismo 53DSPS3 Slim


    Meh not bad for wireless

    ~~~OLD SKOOL~~~

  6. #206
    Apprentice
    TreKKiker's Avatar
    Join Date
    May 2011
    PSN ID
    Helm_of_Darkness
    Posts
    414
    Rep Power
    31
    Items User name style
    I have a new ISP now, cable through Shentel. I have much better speed compared to what I had (a few pages earlier).


  7. #207
    Supreme Veteran
    keefy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Sock Gap
    Posts
    17,878
    Rep Power
    133
    Items Gran Turismo 5Michelle MarshDoomid SoftwareCommodore 64Metal Gear Solid
    Yea much better pings than last time.

  8. #208
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,451
    Rep Power
    68
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3

    A Question about my internet speed?

    Well, yesterday I have changed my Internet service provider from Rogers to acompany called Start Communications. My download speed it suppose to be 45 download and UPLOAD 4. I did the test and my download speed was 60 and upload was 3.7 which were good. And now, its compeletly terrible. My download speed goes up to max 11 and upload between 1 or 3.5. Iam using an old wirless router called D LINK WBR 1310 G as I had to buy it when I got my PS3. This could be the issue? Because when I don't use the net for 20 minutes my PC gets disconnected and I have to turn the router off and wait for 3 minutes and than turn it on again and I get back to the net. And also I did the test by using the modem only which is wired and the speed were the same. Iam thinking to get the ASUS router wirless model Asus RT-AC66U. What do you guys think? Should I wait until I get my new wireless router and try it again? Or should I call the company and ask for help? Thanks for any help.


    CPU: I7 3820-GPU: Asus Gtx 980 4GB-Motherboard: BioStar TpowerX79-HDD: Seagate 2TB-CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X-TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000-PS3 Super Slim 1TB HDD-PS3 Slim 750GB-PS VITA 32GB.

  9. #209
    Veteran

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Switzerland
    PSN ID
    Cybertox
    Posts
    4,109
    Rep Power
    66
    If you want to reach your maximum capable internet speed you will have to use Lan instead of wi-fi. Wi-fi drops your internet speed drastically, especially when the signal is low.

  10. #210
    Forum Sage
    MjW's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    PSN ID
    MjW-
    Age
    33
    Posts
    7,628
    Rep Power
    103
    Items VitaiPhone BlackGran Turismo 5PS3 FatTommy Vercetti3DS
    60Mbps is easily achievable on wifi. Though it wont be as stable as ethernet but pretty close (Depending on your hardware).

    Usually internet providers say "up to 45Mbps". Which can vary depending on the network load and the provider's capabilities in the area.

    If the speed continues being low contact the provider. There is a chance they can not provide more in your area and a downgrade might be a good idea to get exactly what you pay for.
    It might also be a temporary problem they are having, which in this case they will inform you. Long story short contact your internet provider if speed is consistently bad.

    If your internet is disconnecting only when you use the router, reset the router by following the D-Link instructions. If the problem persists a router change might solve the problem.

    ~Corporate Media Propaganda - Welcome to your Daily Matrix~

  11. #211
    Supreme Veteran
    keefy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Sock Gap
    Posts
    17,878
    Rep Power
    133
    Items Gran Turismo 5Michelle MarshDoomid SoftwareCommodore 64Metal Gear Solid
    It could be the stabilisation period, often the ISP will change speed on the line to see what it can handle the best and during this time the speed will increase and decrease.

    Keep monitoring it doing speed tests from various sources. Try with different servers over the country to make sure its not a problem with that testing host.

    There must be a minimium percentage that they have to provide if they say "up to" at least thats the case inthe UK now, for years ISPs got away with providing slow services even though they said "up to 60Mbit" and the customer got 16Mbit max.


    Didn't the new company provide you with modem and router?
    Last edited by keefy; 02-07-2013 at 12:48.

  12. #212
    Elite Guru
    MonkeyClaw's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fort Worth, TX
    PSN ID
    Tha_MonkeyClaw
    Age
    40
    Posts
    5,023
    Rep Power
    102
    Items Protect yourself
    Is the new ISP cable, DSL or wireless based? The wireless router could be the culprit, but if you speed is still slow I would plug in direct and run a speedtest to see what it comes up with, that will tell you pretty quick whether it is the wireless or the service. I know with FiOS I am actually getting fast than my rated speed, I have a 50Mb down/25Mb Up and as you can see below my speeds are quite above that! I know if it is cable based it could be the node that you are on, which is shared by x amount of people in your area, so if someone is going download crazy it can affect your speed.

    -=[ PSN ID: Tha_MonkeyClaw ]=-

  13. #213
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,451
    Rep Power
    68
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3
    Quote Originally Posted by Cybertox View Post
    If you want to reach your maximum capable internet speed you will have to use Lan instead of wi-fi. Wi-fi drops your internet speed drastically, especially when the signal is low.
    Yes Iam using LAN which wired. For my desktop PC I have connected it wired. As you can see in my signature. After 11 PM the went great again and I don't no what happened .

    @ MonkeyClaw Is the new ISP cable, DSL or wireless based? The wireless router could be the culprit, but if you speed is still slow I would plug in direct and run a speedtest to see what it comes up with, that will tell you pretty quick whether it is the wireless or the service. I know with FiOS I am actually getting fast than my rated speed, I have a 50Mb down/25Mb Up and as you can see below my speeds are quite above that! I know if it is cable based it could be the node that you are on, which is shared by x amount of people in your area, so if someone is going download crazy it can affect your speed.
    Its wired and cable. So far the speed is good and I don't no happened thanks.


    CPU: I7 3820-GPU: Asus Gtx 980 4GB-Motherboard: BioStar TpowerX79-HDD: Seagate 2TB-CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X-TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000-PS3 Super Slim 1TB HDD-PS3 Slim 750GB-PS VITA 32GB.

  14. #214
    Dedicated Member
    Syphon_Filter's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Canada, Toronto
    PSN ID
    Syphon_Filter
    Age
    29
    Posts
    1,451
    Rep Power
    68
    Items User name styleinFamousPSN LogoBattlefield 3NvidiaSteamPS3 SlimVita
Gift received at 01-31-2013 from Metal King SlimeColeBattlefield 3
    Quote Originally Posted by keefy View Post
    It could be the stabilisation period, often the ISP will change speed on the line to see what it can handle the best and during this time the speed will increase and decrease.

    Keep monitoring it doing speed tests from various sources. Try with different servers over the country to make sure its not a problem with that testing host.

    There must be a minimium percentage that they have to provide if they say "up to" at least thats the case inthe UK now, for years ISPs got away with providing slow services even though they said "up to 60Mbit" and the customer got 16Mbit max.


    Didn't the new company provide you with modem and router?
    They have provided me with the a wired modem and I have an old router D link WBW 1310 which I bought at the time when my PS3 came out. Now, the company D LINK doesn't support that wireless router and I have even went to thier website. The name of the router doesn't even exist at thier website lool.


    @MjW 60Mbps is easily achievable on wifi. Though it wont be as stable as ethernet but pretty close (Depending on your hardware).

    Usually internet providers say "up to 45Mbps". Which can vary depending on the network load and the provider's capabilities in the area.

    If the speed continues being low contact the provider. There is a chance they can not provide more in your area and a downgrade might be a good idea to get exactly what you pay for.
    It might also be a temporary problem they are having, which in this case they will inform you. Long story short contact your internet provider if speed is consistently bad.

    If your internet is disconnecting only when you use the router, reset the router by following the D-Link instructions. If the problem persists a router change might solve the problem. For some how now its all good lol.


    CPU: I7 3820-GPU: Asus Gtx 980 4GB-Motherboard: BioStar TpowerX79-HDD: Seagate 2TB-CPU COOLING: Corsair Hydro H80--Case: CoolerMaster RC932 Haf--RAM: 16GB 1333 DDR3 Corsair--Sony Dvd X18 Player: Power Supply: Seasonic 760W--Windows 7 64Bit, Monitor: HP Led 2311X-TV: Samsung LED TV 120HZ Un40d6000-PS3 Super Slim 1TB HDD-PS3 Slim 750GB-PS VITA 32GB.

  15. #215
    Supreme Veteran
    keefy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Sock Gap
    Posts
    17,878
    Rep Power
    133
    Items Gran Turismo 5Michelle MarshDoomid SoftwareCommodore 64Metal Gear Solid
    Just upgrade my tinternet from 38/10 to 76/20

    I did further diagnostics using BTs own speed checker and it says my profile is set to 60Mbit down and 20Mbit up so cannto go any faster than 60 I guess the copper line length (about 300-400M) is too long or its just not high enough quality to handle the full speed.



    BT speed checker
    http://speedtest.btwholesale.com

    P.S

    Was a free upgrade.
    Last edited by keefy; 04-05-2013 at 13:21.

  16. #216
    Super Elite
    ash91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    UK
    PSN ID
    AshSteHol
    Age
    23
    Posts
    2,405
    Rep Power
    60
    Items User name style
    KING OF POP
    1958 - 2009



  17. #217
    Power Member
    Dave-The-Rave's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Northern Ireland
    PSN ID
    Dave-The-Rave
    Age
    26
    Posts
    17,129
    Rep Power
    134
    Items Final Fantasy XIIIFinal Fantasy XFinal Fantasy IXFinal Fantasy VIIIFinal Fantasy VIIFinal Fantasy VI
    I'm at home atm..Internet is nothing special.

    Trophy-licious!


    3DS: 3754-7606-9595

  18. #218
    Master Guru
    THUGGEDOUT's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Jamming to Lamb of God with Pinhead...
    PSN ID
    THUGGEDOUT1
    Posts
    7,118
    Rep Power
    82
    Items LBP ColeLBP SephirothLBP KratosLBP HelgastLBP EzioLBP Cloud


    "When I was 12, I milked my eel into a pot of turtle stew. I flogged the one-eyed snake, I skinned my sausage. I made the bald man cry into the turtle stew, which I believe my sister ate. At least I hope she did."




  19. #219

    http://www.speedtest.net/result/3101047050.png



    Average speed in Romania and for only 18$

  20. #220
    PSU Technical Advisor
    Varsh's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Middlesbrough
    PSN ID
    UK-Varsh
    Age
    33
    Posts
    6,805
    Rep Power
    97
    Items User name style


    Not bad for being out in the country, also I'm hosting websites which also affects the stats but still it's about the same as Keefy's otherwise.

  21. #221
    Superior Member
    Libra-75's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    PSN ID
    Libra-75
    Posts
    666
    Rep Power
    18
    Well, seems to be quite correct, I have a 10/1 (cable) connection on paper. I really hope we get our fibre soon.


  22. #222
    PSU Editor
    Shockwave's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ireland
    PSN ID
    NeoShockWave
    Age
    24
    Posts
    3,385
    Rep Power
    76
    Items Title StyleLiquid Ocelotid SoftwareKonamiUser name styleNaughty DogBig BossTidusPlayStationManchester UnitedAuron
    It's usually far better.


    Follow me on Twitter @Adam_PSU for all things PlayStation!

  23. #223
    Community and Technical Manager
    Christopher's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Warner Robins, GA
    PSN ID
    Cand3Js
    Age
    44
    Posts
    9,862
    Rep Power
    124
    Items Death Note LAtlusVitaPS3 FatMetal Gear Solid 4Naughty Dog360 SlimGuerrilla GamesApple










  24. #224
    Forum Sage
    Itachi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Winterfell
    PSN ID
    iwinulose042
    Age
    21
    Posts
    8,261
    Rep Power
    90
    Items Final Fantasy XIII-2Final Fantasy XIIIFull Metal AlchemistDragon Ball ZNarutoDeath NoteNaughty DogLightningNoctisAssassins Creed EzioPS3 Slim
    I wonder when a nuclear warhead goes off, does the frame rate of real life drop?

  25. #225
    Apprentice
    TreKKiker's Avatar
    Join Date
    May 2011
    PSN ID
    Helm_of_Darkness
    Posts
    414
    Rep Power
    31
    Items User name style


    You can probably guess what type of Internet I have.... lol
    It's the only provider we can find that serves our area.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. World Trade Center: The Movie
    By Vercetti in forum Off-Topic
    Replies: 62
    Last Post: 12-02-2010, 14:02
  2. Any updated news on ....
    By GhostWorks in forum PlayStation 3 and Legacy Consoles
    Replies: 0
    Last Post: 03-23-2007, 15:37

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
vBCredits II Deluxe v2.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2015 DragonByte Technologies Ltd.