New PSU support thread for reporting issues

StevenW

General Manager
Staff member
Nov 5, 2008
4,593
37
48
#1
Please report any smaller technical issues in this thread.

If there's something much bigger that you think needs to be looked at ASAP please email [email protected]

Thanks.
 

Varsh

Editor /Tech Adviser
Staff member
Jan 5, 2006
7,172
40
48
37
UK
#2
I've popped a note on the news article redirecting here if anyone had any issues so hopefully things will go smoothly. :)
 
Dec 16, 2006
12,442
74
48
In your urinary tract
#4
No issues so far. Loving the new look. Fabulous job guys and a big thank you to Chris.

[edit] one thing. Where is the link to the usercp now? Think it's the same question as Bill asked above.
 
Last edited:

Sylar

Elite Sage
Aug 30, 2008
10,618
57
48
29
UK
#5
[QUOTE="TidalPhoenix, post: 6366800]No issues so far. Loving the new look. Fabulous job guys and a big thank you to Chris.

[edit] one thing. Where is the link to the usercp now? Think it's the same question as Bill asked above.[/QUOTE]

its in the drop down Community menu :)
 

Varsh

Editor /Tech Adviser
Staff member
Jan 5, 2006
7,172
40
48
37
UK
#6
^ It was a real team effort - not just Chris.

I see quite a few CSS issues already, I'll get round to fixing that.
 
Dec 16, 2006
12,442
74
48
In your urinary tract
#8
[QUOTE="Sylar, post: 6366801]its in the drop down Community menu :)[/QUOTE]
i don't see it in that menu. What option?

[QUOTE="Varsh, post: 6366802]
I see quite a few CSS issues already, I'll get round to fixing that.[/QUOTE]
still looking around but on the ipad they don't seem to apparent.
 

WaxWeazle

Selected Members Council
Staff member
Jan 12, 2014
5,412
18
38
26
Belgium
#10
I also have this little problem at each post :p



And maybe the 'Started by...' bars should be colored way lighter as they draw a lot of attention now.. A bit too much I think :p
 

Sylar

Elite Sage
Aug 30, 2008
10,618
57
48
29
UK
#11
I get the same as Lethal when searching New Posts whilst using Chrome

edit:

@Tidal this is what I get mate when I hover over the Community bar at the top

 
Last edited:
Aug 6, 2014
1
0
0
#13
A few things, although minor - not sure if you guys can solve these as they're web dev related :
+ Hovering over Latest Reviews, then moving cursor to the right over a review, then moving it back to Latest Reviews does a refresh of the items there, which visually seems off, as moving over other categories has different animation.
+ Hovering over text in the menu, like under a review, the text goes dark grey which is hard to read (maybe this was by design)
+ If you move cursor very quickly over menu, and off again, it causes a flickering effect
+ Longer text under reviews or items in menu is cut off at bottom, see TLOU review text for example
 

Admartian

Wibbly Wobbly
Nov 28, 2006
13,613
105
63
New Zealand
#14
[QUOTE="Lethal, post: 6366803]I have an issue.

Windows 8
Google Chrome

[/QUOTE]
Same.

Also, the image resizes to a large one and stretches the screen, instead of scaling down like previously.

Otherwise site looks sex-say! :D
 

Fijiandoce

Administrator
Staff member
Oct 8, 2007
6,410
130
63
#15
The New Post issue should be mostly fixed now :)

Generally seems to just be CSS related bugs, should get ironed out soon.
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#17
Will call em as I find em.

Nothing major but on the Games - Coming Soon section, the image behind the text 'Upcoming Playstation Games' took a few seconds to load, like 90's style where it showed a bit of a picture at a time.

I am guessing this image is really large and being compressed into a small space. Any chance the size can be reduced to make for cleaner loading?
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#19
Also when you go to the 'What's New' menu and hover over the text of an article the text turns grey, problem is the background is already grey.

Last of Us review text also goes off the page, probably not a biggie though just thought i'd point that out.
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#20
Actually not sure I am even liking the new header layout with Text inside a grey box and PS image behind, looks kinda tacky.... just me?
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#22
In the Media - Videos section, the date and comments count is pushing to the very edge of the borders often going outside.
Can larger margins be introduced for this page?
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#23
All - Games section doesn't appear to be ordered or by date or alphabet, can search though so not a large problem.
 

Christopher

Community and Technical Manager
Staff member
Jun 1, 2007
11,925
99
48
48
Newnan, GA
#24
[QUOTE="Metal King Slime, post: 6366830]I don't like the grey bar that precedes posts and signatures.[/QUOTE]

Yeah, we have a number of cosmetic things to work out on the forums. Work in progress. We didn't have a full forum to test with before today. There was a lot of crossing fingers. So this afternoon was the first time we actually got to see posts and threads.
 

Fijiandoce

Administrator
Staff member
Oct 8, 2007
6,410
130
63
#26
[QUOTE="Vaas, post: 6366835]When you're on the homepage, there is no dropdown menu for 'Community'.[/QUOTE]
That is by design :)

Your 'profile' is located on the forums.

[QUOTE="Bitbydeath, post: 6366836]In the Media - Videos section, the date and comments count is pushing to the very edge of the borders often going outside.
Can larger margins be introduced for this page?[/QUOTE]
What browser are you using?
 

Vaas

Apprentice
Apr 10, 2014
480
0
0
Belgium
#27
This new design really is a huge improvement but I agree with darky. This background doesn't really fit the layout. I would prefer a grey background :)
 

Christopher

Community and Technical Manager
Staff member
Jun 1, 2007
11,925
99
48
48
Newnan, GA
#28
[QUOTE="Bitbydeath, post: 6366836]In the Media - Videos section, the date and comments count is pushing to the very edge of the borders often going outside.
Can larger margins be introduced for this page?[/QUOTE]

Good catch. Will fix.

[QUOTE="Bitbydeath, post: 6366839]All - Games section doesn't appear to be ordered or by date or alphabet, can search though so not a large problem.[/QUOTE]

Ordered by latest game added. We decided to do that so folks could see the newer games and since, as you pointed out, we have search functionality....felt it was better this way.
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#29
That'll do for now, also the menus seem to be the last thing to load on the page.
Looks like even though all images and page has visible loaded the loading continues and menus are non-operational until the page decides to stop.
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
36
#30
[QUOTE="Fijiandoce, post: 6366843]
What browser are you using?[/QUOTE]

Latest version of Chrome on Windows 8.