New PSU support thread for reporting issues

Fijiandoce

Administrator
Staff member
Oct 8, 2007
6,447
141
63
#62
[QUOTE="F34R, post: 6366977]Priority...

get this bezel out of here lol.

[/QUOTE]
Unfortunately, that space is where the ads go.

Don't worry, i asked about that space myself a few months back :snicker
 

Fijiandoce

Administrator
Staff member
Oct 8, 2007
6,447
141
63
#64
[QUOTE="F34R, post: 6366980]Well, fix it for subscribers. ;)

Also... ads definitely don't fit here...

[/QUOTE]
Our current VB is a mess, this much is true. Truth be told, i haven't the foggiest idea as to why the ad space extends to individual threads...

I don't know if it's as simple as CSS tweaks, prolly have to ask chris :)
 

F34R

Legend
Feb 11, 2008
40,317
430
83
South Carolina
#67
Here is what it looks like for attachments lol...



EDIT:

Also, on the main page... the top cycling pic/news, etc.

The size is showing at 825x419 instead of the actual res/size of the pictures - 960x384.

Makes it look too stretched.



 
Last edited:

jj03

Elite Guru
Apr 7, 2007
5,176
36
0
43
#68
Site looks lovely. Problem i have is that on my chrome browser (galaxy s4) when i try to login, it says login in, then sends me back to the login page. Even on the standard safari browser. Looks like i'll have to revert back to tapatalk.
 

StevenW

General Manager
Staff member
Nov 5, 2008
4,593
37
48
#69
[QUOTE="Bitbydeath, post: 6366963]Missing feature, we used to have a scroll bar at the top of the page that gave out the latest PSU news on the forums, this coming back?[/QUOTE]

Noted! Thanks
 

StevenW

General Manager
Staff member
Nov 5, 2008
4,593
37
48
#70
[QUOTE="jj03, post: 6367001]Site looks lovely. Problem i have is that on my chrome browser (galaxy s4) when i try to login, it says login in, then sends me back to the login page. Even on the standard safari browser. Looks like i'll have to revert back to tapatalk.[/QUOTE]

Did you refresh cache? This was an issue for many
until they fully cleared cache.
 

StevenW

General Manager
Staff member
Nov 5, 2008
4,593
37
48
#73
Thanks for all the feedback. We'll be systematically going through all issues asap, and then concentrating on the cosmetic stuff.
 

Bitbydeath

Power Member
Sep 10, 2005
15,185
114
0
37
#74
[QUOTE="Bitbydeath, post: 6366832]Also when you go to the 'What's New' menu and hover over the text of an article the text turns grey, problem is the background is already grey.

Last of Us review text also goes off the page, probably not a biggie though just thought i'd point that out.[/QUOTE]

Changing the text from white to yellow would probably look decent.
 

Vaas

Apprentice
Apr 10, 2014
480
0
0
Belgium
#75
When I respond to a thread via Tapatalk, the thread title is added to my post. Maybe it's just me though (I just started using Tapatalk).



^ Postception!
 

biron_w

Apprentice
Jan 8, 2006
473
0
0
41
#78
I'm unable to post a comment using my account on here. It says I need to sign into disqus. I don't have a disqus account and don't really want to make one to be honest. Especially since I've been registered to this site since 2006!
 

darky89

Forum Sage
Dec 3, 2007
8,060
96
48
In the bushes.
#79
[QUOTE="biron_w, post: 6367120]I'm unable to post a comment using my account on here. It says I need to sign into disqus. I don't have a disqus account and don't really want to make one to be honest. Especially since I've been registered to this site since 2006![/QUOTE]

Disqus is used by a lot of sites. Creating an account on that allows you comment at other places as well with just the account. Personally I think it's pretty good, though I was a bit annoyed when they first started using it too.
Like you, I was thinking why on earth do I have to sign up to something new instead of just being able to comment using my psu account?!?!?! But I signed up to disqus anyway and all is well.
 

biron_w

Apprentice
Jan 8, 2006
473
0
0
41
#80
What's the point in having a PSU account then if you can't use it to comment? I know you can use it for the forums but it seems a daft decision having to use 2 different accounts on the same site. Fair enough if people want to use their Disqus account but at least let people use just their PSU account if they want to.
 

Christopher

Community and Technical Manager
Staff member
Jun 1, 2007
11,930
101
63
48
Newnan, GA
#81
[QUOTE="biron_w, post: 6367125]What's the point in having a PSU account then if you can't use it to comment? I know you can use it for the forums but it seems a daft decision having to use 2 different accounts on the same site. Fair enough if people want to use their Disqus account but at least let people use just their PSU account if they want to.[/QUOTE]

Yeah, this was noted yesterday. Will be fixed. Thanks.
 

biron_w

Apprentice
Jan 8, 2006
473
0
0
41
#82
[QUOTE="Christopher, post: 6367127]Yeah, this was noted yesterday. Will be fixed. Thanks.[/QUOTE]

Oh so it's just an error! I'll pick my teddy up then ;-)
 

darky89

Forum Sage
Dec 3, 2007
8,060
96
48
In the bushes.
#83
[QUOTE="biron_w, post: 6367125]What's the point in having a PSU account then if you can't use it to comment? I know you can use it for the forums but it seems a daft decision having to use 2 different accounts on the same site. Fair enough if people want to use their Disqus account but at least let people use just their PSU account if they want to.[/QUOTE]

[QUOTE="Christopher, post: 6367127]Yeah, this was noted yesterday. Will be fixed. Thanks.[/QUOTE]

[QUOTE="biron_w, post: 6367130]Oh so it's just an error! I'll pick my teddy up then ;-)[/QUOTE]

At the time, it was when going to PSU from the forums logged me out, so disqus made it easier to comment on stuff. But going between both works now - there isn't really any need to bother. Had it been like that at the time I doubt I would have signed up.

Well, anyways looks like everyone can be happy.

*group hug*
 

Varsh

Editor /Tech Adviser
Staff member
Jan 5, 2006
7,172
40
48
37
UK
#84
[QUOTE="darky89, post: 6367110]What's the point of fixing these issues if we're going to a different forum provider??

I think that time would be better spent getting that going.[/QUOTE]

Which is why I'm only going to be fixing the major issues with the forums, the minor cosmetic issues I'm sure people can live with while we integrate the new site with the new forums.
 
Dec 16, 2006
12,474
82
48
In your urinary tract
#85
[QUOTE="Vaas, post: 6367109]


Menu is too large on iPad mini, or was this by design?[/QUOTE]
Are you reading it in landscape orientation as in portrait you get a neat little Home icon menu thingy which you can expand and doesn't take up must real estate
 

Christopher

Community and Technical Manager
Staff member
Jun 1, 2007
11,930
101
63
48
Newnan, GA
#86
[QUOTE="Vaas, post: 6367049]Having this problem on iPad Mini
[/QUOTE]

Yeah....we haven't been able to test thoroughly with multiple devices.....simply because we don't have them. lol

Looks good on my iPad, but don't have a mini. We will work it out though.

Thanks for letting us know.
 

Christopher

Community and Technical Manager
Staff member
Jun 1, 2007
11,930
101
63
48
Newnan, GA
#87
[QUOTE="biron_w, post: 6367130]Oh so it's just an error! I'll pick my teddy up then ;-)[/QUOTE]

This has been fixed. Should be able to comment on articles using your PSU forum account. Let me know if you see any more issues.

Thanks.
 

Christopher

Community and Technical Manager
Staff member
Jun 1, 2007
11,930
101
63
48
Newnan, GA
#89
[QUOTE="Vaas, post: 6367527]Those ads...

Safari browser[/QUOTE]

I'll flag it up. I don't have control over the ads. Thanks.
 

StevenW

General Manager
Staff member
Nov 5, 2008
4,593
37
48
#90
[QUOTE="Vaas, post: 6367527]Those ads...

Safari browser[/QUOTE]

Hi Vaas...Would you mind seeing how they look on a desktop browser if you have the time and post a screenshot.

What country are you in and could you just tell me which games they are for and I can immediately investigate!

Thanks a lot